5833 vizite
Publicat pe 1 April 2013

Cum sa multumesti folosind puterea cuvantului “multumesc” [Video Dragoste]

 

Cum sa zambim - Video Sanatate

 

Recomandarile din aceast articol te vor ajuta:
  • - sa intelegi puterea cuvantului multumesc

  • - sa intelegi beneficiile cuvantului multumesc

  • - sa multumesti chiar si in zilelele mai proaste

Tot in acest articol senzational: 

Tot in aceast articol iti voi spune si povestea lui multumesc.

Astazi am sa-ti vorbesc despre dragoste si cat de importanta este cuvantul multumesc in aceasta categorie. Cheia succesului in viata il reprezinta prietenii si puterea cuvantului multumesc..

Cu cat spui mai des multumesci, cu atat sansele tale de a atinge cheia succesului cresc.Trebuie doar sa multumesti si atat. Viata nu este intotdeauna roz si poate ca trecem prin momente prin care nu avem nici un motiv sa multumim. De aceea trebuie sa facem lucrurile intr-un mod anume pentru a multumi si in aceste momente.

Pentru a face lucrurile asa cum vrei trebuie sa ai capacitatea de a le gandi asa cum vrei. Acesta este primul pas spre un multumesc. Multumind arati celor din jurul tau ca esti recunoscator pentru efortul lor. Cu cat esti mai recunoscator fata de semenii tai cu atat sansele tale de a atinge cheia succesului creste iar modul de a duce o viata mai lunga care tinde spre implinire este mai mare.

Multumind vei invata ca viata e frumoaza. Dorinta de apreciere este un pas foarte bun si, pe masura ce gasesti tot mai multe lucruri pentru care sa spui “multumesc”, castigi mult mai repede teren. Si pe masura ce gasesti ceva fata de care sa manifesti apreciere, atragi ceva fata de care sa manifesti apreciere.

.

[videoclipul de prezentare se afla putin mai jos]

Daca iti place acesta prezentare video si crezi ca este o prezentare utila iti recomand sa dai share mai departe la aceasta prezentare si prietenilor tai. Da share pe google , pe facebook , pe twitter sau pe orice alt site de socializare. Iti multumesc foarte mult daca faci acest lucru.

Vezi Video de Prezentare


Cum sa multumesti folosind puterea cuvantului “multumesc” [Video Dragoste]

Astazi am sa-ti vorbesc despre cuvantul multumesc si impactul acestui cuvant in categoria dragoste. Insa inainte sa incep vreau sa iti adresez o intrebare. Care crezi ca este cea mai importanta meserie din lume la ora actuala?

Raspunsul la aceasta intrebare am sa ti-l ofer tot eu. Am inceput acest articol cu povestea unui vanzator sau a unui postas care are sanse mai mari sa primeasca un multumesc sau alte dovezi de recunostinta decat un angajat de la seful sau. Urmareste videoclipul de prezentare.

Care crezi ca este cea mai importanta meserie din lume la ora actuala ?

Cum sa zambim - Video Sanatate

Din punctul meu de vedere meseria de vanzator este una dintre cele mai importante meserii din lume la ora actuala pentru ca atunci cand practici aceasta meserie primesti foarte multi: multumesc!

 

Daca de exemplu mergi intr-un supermarket si observi lumea din jurul tau iar in aceleasi timp iti tintesti privirea catre persoana care lucreaza la casa de marcat, vei putea observa puterea cuvantului cheie: Multumesc!

 

Urmeaza acest exemplu si tu! Fii persoana care foloseste cuvantul multumesc nu doar in situatiile in care cumperi un produs ci si in situatiile obisnuite ale zilei. Folosind puterea cuvantului “multumesc” vei reusi sa faci salturi mari atat in categoria dragoste cat si in categoria cariera. Vei intelege puterea cuvantului multumesc si in celelalte categorii precum sanatate sau bani.

 

Povestea lui MULTUMESC !

Cum sa zambim - Video Sanatate

 

Hai sa-ti spun si o poveste. Povestea lui Multumesc!

Cica ca fost odata ca niciodata un baiat care avea frica de a vorbi in public. Era la cel mai de jos nivel in acest domeniu. A cautat pe internet mai multe informatii pentru ca vroia sa scape de aceasta frica. Isi dorea sa obtina o abilitate magica prin care ar putea vorbi in public cu usurinta.

La o cautare mai ampla a descoperit in orasul sau un club de vorbit in public. La acest club oamenii se adunau ca sa invete arta vorbitului in public.

Si-a spus in gand: “Multumesc! Multumesc ca in sfarsit pot sa-mi dezvolt aceasta abilitate a vorbitului in public si pot sa urc pe cea mai inalta treapta a succesului”.

A venit la acest club si a observat ceva straniu. Tot clubul era plin de evaluatori.

Exista un evalator pe partea de gramatica care cauta greselile gramaticale in discurs.  La primul sau discurs in fata unui public acest baiat a facut multe  greseli gramaticale. Insa povestea primului discurs nu sa oprit aici. Partea interesanta a venit din partea evaluatorului pe sectiunea de timp iar cand i sa afisat timpul acest baiat a ramas incremenit. Sustinuse cel mai scurt discurs la cel mai slab nivel. Mai exista un evaluator care contoriza carjele verbale din discursul fiecarui speack-er. In acea zi facuse cel mai prost discurs in fara unui public.

Insa acest baiat nu sa descurajat ci sa ambitionat mai mult. Isi dorea sa faca un discurs extraordinar in fata unui public.

Asa ca sa dus acasa si-a pregatit un nou discurs iar cand a venit din nou la acest club a luat toti evaluatorii de discurs la rand si a spus:

- Multumesc evalatorului pe partea de gramatica

– Multumesc evaluatorului pe partea de timp

– Multumesc evaluatorului pe partea de contorizare a carjelor verbale

Apoi a inceput discursul.  A scris pe 3 biletele 3 cuvinte. A strans primul biletel ghemotoc si l-a aruncat in sala. Cineva din sala a ridicat biletelul si l-a citit cu voce tare.

Pe biletel scria.

-Pentru bunatate iti multumesc.

Apoi acel baiat a strans biletelul numarul doi ghemotoc si l-a aruncat in din nou in sala.

– Pentru simplitate iti multumesc

Apoi a strans ghemotoc si ultimul biletel si l-a aruncat in sala iar pe biletel sria

– La rau si la bine iti multumesc

Spune multumesc chiar si in momentul in care lucrurile nu merg chiar atat de bine

Cum sa zambim - Video Sanatate

Ceea ce vreau sa-ti spun este ca nu este indeajuns sa multumesti doar in momentele in care te simti bine si ar trebui sa multumim oamenilor chiar si atunci cand lucrurile nu merg asa cum ar trebui.

Chiar daca vremea de afara este mai intunecata si ne face sa ne simtim mai amortiti noi trebuie sa fim constienti ca folosirea cuvantului multumesc intr-un moment mai prost ne poate schimba orizonturile si putem transforma o zi proasta intr-o zi buna.

Care este scopul acestui articol?

Mi-as dori sa spui si tu multumesc de cel putin 16 ori persoanelor din jurul tau.  Cautati 16 prieteni la care sa le spuneti cuvantul multumesc si ve-ti vedea pe propria piele ce putere are acest cuvant.

Spune multumesc intr-o limba straina

Cum sa zambim - Video Sanatate

Daca nu ai mai folosit cuvantul multumesc de foarte mult timp in vocabularul propriu incearca sa exersezi acest cuvant spunand multumesc intr-o alta limba.

- Multumesc in italiana – grazie!

- Multumesc in engleza – thank you!

- Multumesc in germana – danke!

Ideea este ca trebue sa multumesti pentru fiecare zi din viata ta pentru ca fiecare zi este una speciala!!!

 

O parere la “Cum sa multumesti folosind puterea cuvantului “multumesc” [Video Dragoste]

  1. Ai dreptate! Fiecare zi este speciala si este un cadou de la Dumnezeu. Problema e ca oamenii uita asta si din cauza asta uita si  sa spuna multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>