8590 vizite
Publicat pe 23 April 2009

Vorbeste cu apa – Apa Are Memorie

 

Pare chiar comic mesajul din titlu “vorbeste cu apa” :) … Cum adika sa vorbesti cu apa? ESti nebun ? Ce naiba ma, cum poti sa vorbesti cu apa ? dute la un psiholog… si trateazate
ei bine am sa incep acest post cu o intrebare:
Stiai ca apa asculta , are memorie , si se comporta la fel ca memoria unui calculator?.

Stiai ca apa limpede poate deveni tulbure , si apa tulbure poate deveni limpede doar cu ajutorul gandurilor? (poate iti aduci aminte , atunci cand Iisus a transformat apa in vin) Acuma incepi sa ma crezi sau trebuie sa mai insist?

Stiai ca apa, asculta muzica??
Da asa este, apa asculta muzica !!!
Priviti imagini cu pariticule de apa care si-au modificat structura dupa ce au fost supuse unor teste:

DE exemplu asa arata o particola de apa dupa ce i se spune sa asculte muzica:

1. muzica lui Bach
3. muzica lui Beethoven
2. muzica lui Mozart
4. Muzica Rock

In functie de varsta omul este alcatuit intre 70 % – 90 % apa. Un adult bea aproximativ 2-2,5 litri de apa pe zi pentru a-si sustine functiile vitale normale. Te-ai gandit vreodata ca esti , arati , simti, traiesti, gandesti in functie de apa pe care o bei ? Exista apa vie , si apa moarta. Apa vie da energie , apa moarta iti fura din energie.

Da energie apei ca sa ai la randul tau energie .

Da , ma mai repet odata: “Da energie apei ca sa ai la randul tau energie” . Nu mai polua apa cu gandurile tale negre. Apa ia toata ura, toata rautatea , stresul care il emani si devine aproape moarta cand intra in corpul tau. Nu uita ca apa este sursa tuturor lucrurilor vii de pe acest Pamant. Tot ceea ce este viu contine apa. De ce astronauti cauta apa pe alte planete ?

ADN-ul este structura apei la nivel molecular.

Daca nu ar fi apa nu ar exista ADN.Apa are proprietati fizice-chimice neobisnuite comparativ cu alte lichide. Cercetatorii nu au reusit nici pana astazi sa isi explice de ce apa este singura substanta de pe planeta care exista in toate cele 3 stari : lichida, solida si gazoasa. Cercetatorii si-au dat seama ca nu stiu mai nimic despre apa si despre proprietatile ei. APA ARE MEMORIE. Experimentele efectuate au dus la concluzia ca apa inregistreaza orice influenta exterioara , amintindu-si tot ceea ce se petrece in spatiul care o inconjoara.
Daca aprindeti lumina , apa se modifica , daca inchideti lumina apa se modifica. Se modifica deoarece apa este capabila sa inregistreze si sa stocheze informatia. Apa functioneaza ca memoria unui calculator.
In functie de ce informatie primeste apa isi modifica structura moleculara.

CAZ REAL:
In anul 1881 o nava navigha pe ruta Liverpool , San Francisco Dupa 3 zile pe mare un incendiu a izbucnit la bordul navei. Cei care se aflau la bordul navei au abandonato. Printre acesti oameni se afla si Neil Carrey , capitanul navei. Provizia de apa potabila sa terminat foarte repede iar dupa 3 saptamani de deriva pe mare Nel Carrey a ajuns in siguranta la tarm. Intrebat ulterior cum a reusit sa supravetuiasca, el spunea : “visam apa dulce” . “Am inceput sa ne imaginam ca apa din jurul nostru isi schimba culoarea din albastru marin in nuanta de verzui ca cea a apei dulci.” Si-a adunat toate puterile si cand a gustat apa , nu-i venea sa creada, apa era dulce si buna de baut.

Apa sfintita – Sau apa cu structura moleculara modifica?

Apa sfintita de la biserica (aghiazma), ce gust are? Ce simtiti atunci cand beti apa sfintita de la biserica?. Va simtiti mai puternici, va simtiti ma energici ?, si de ce este aceasta apa sfintita este diferita fata de apa de la robinet ?

DE ce preotii sfintesc apa si de ce acestia cred ca acest lucru este un lucru corect ? Pentru ca asa trebuie?, pentru ca asa sa facut de pe vremea stramosilor nostrii ?.

Sa constatat ca frecventa cu care sunt rostite rugaciunile fac ca structura moleculara a apei sa se schimbe , o rugaciune rostita cu dragoste , iubire , produce o structura armonica a apei.
Astfel sa ajuns la concluzia ca atunci cand ne asezam la masa ar fi excelent sa avem o dispozitie foarte buna si sa nu luam masa cu oamenii cruzi sau agresivi.
Altfel riscam producerea unui efect distructiv asupra sanatatii noastre.

Alt Experiment Interesant
Doctorul Emoto a facut un experiment.

A pus orez in 3 pahare si l-a acoperit cu apa. Apoi timp de 3 luni sa dus la cele 3 pahare:

Primului pahar ia spus in fiecare zi: Multumesc.
CElui de-al 2-lea pahar ia spus in fiecare zi: ESti un idiot.
si al-3lea pahar la ignorat de fiecare data fara sa-i spuna nimic.

Ceea ce a constatat dupa o luna de zile a fost ca:

orezul din primul pahar care ia spus multumesc in fiecare zi a inceput sa fermenteze avand o aroma placuta

orezul din al 2-lea pahar caruia ia spus esti un idiot sa inegrit

orezul din al 3-lea pahar care la ignorat complet a mucegait.

Conluzia dupa acest experiment a fost ca : indiferenta face cel mai mult rau. Ura , furia , plictiseala exercita o influenta distructiva asupra altor oameni.

Spune Multumesc apei pe care o bei iar ea va arata asa

sau spune:
“Imi este greata de tine”,”nu vreau sa te mai vad”, “imi vine sa te omor” si apa va arata asa

Si nu uita:
Gandind negativ iti poluezi propria apa si apropo corpul tau are intre 75-90 % apa.
Apropo daca va intereseaza acest subiect vizualizati filmul documentar apasand aici video film

анаболики

2 comentarii la “Vorbeste cu apa – Apa Are Memorie

  1. Mare pacat de articol. Inceputul este umilitor as putea spune ca il gasesc chiar jignitor fata de restul articolului. Problemele de ortografie pe care le faci sunt deranjante. Daca tot iti place ce faci, incearca sa pui mana pe o gramatica. Fa-ti o favoare prin asta! Apropo am observat o greseala si la cuvantul ”acuma”. Problema e ca nu exista! Sa ai o zi buna !

  2. mă tu știi să scrii în limba română? „Primului pahar ia spus ” „pahar care la ignorat complet a mucegăit. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>